Rólunk

Szepiék

Kezdetek

Az 1től1ig misszió Péter (Szepi) és Enikő kezdeményezéséből indult. Enikő 2009-ben, Péter 2015-ben tért meg és merítkezett be. 2016-ban házasodtak össze és 2017 nyarán megszületett kislányuk.

A misszió gondolata a saját szükségleteik betöltéséből adódott 2018 tavaszán. Interneten keresztül számos felületen ingyen elhozható holmikat kerestek, mely során nagyon sok gyermekekkel kapcsolatos használati tárgyakat, játékokat találtak. Felfigyeltek a környezetükben élő gyermekes családok szükségeire is és már nem csak maguk miatt keresték az ingyen holmikat, hanem mások megsegítésére is.

Az adományok átvétele és a családokhoz való eljuttatása során személyes bizalom alakult ki a családokkal, többükkel mély kapcsolat jött létre. A beszélgetések alkalmával lehetőség adódott életükről és hitükről személyes bizonyságot tenni. Isten gazdagon megáldotta őket és egyre több családdal kerültek kapcsolatba.

Közösség

2020-ban Isten vezetését követve lakóhelyet váltottak és a szolgálatot a budatétényi Rózsakerti Baptista Közösség missziójaként folytatják. Azóta a gyülekezet több tagja is beállt a szolgálatba. A csapat elindulása óta folyamatosan érkeznek az adományok, amelyeket főként a Budafok és szűk környezetében élő nehéz sorsú gyermekes családok felé továbbítanak.

Elhívásunk

Célunk és elhívásunk a családok hosszú távú megsegítése az evangélium megosztásával. Hisszük, hogy szolgálatunk nem csak tárgyi szükségeket tölt be, hanem Isten szeretetét és gondviselését is közvetíteni tudjuk.

Hisszük továbbá, hogy Isten betölti a lelki szükségeket is, mert Istennek egytől egyig mindenki fontos.

20200407_165124